Bufet i catering
Wyposażenie firmy cateringowej – kompleksowy przewodnik
Wyposażenie firmy cateringowej oraz bufetu jest niezwykle rozbudowane i obejmuje szeroki wachlarz urządzeń, akcesoriów i mebli niezbędnych do sprawnego i efektywnego przygotowywania, transportu i wydawania posiłków.
W naszej ofercie znajdą Państwo m.in.:
- Dyspensery bufetowe: Do dozowania różnych produktów.
- Ekspozytory: Do eksponowania żywności.
- Kociołki do zup: Do podgrzewania i utrzymywania temperatury zup.
- Podgrzewacze talerzy: Służą do utrzymywania talerzy w optymalnej temperaturze do serwowania potraw.
- Warniki: Do podgrzewania wody.
- Chłodziarki: Wygodne rozwiązanie do przechowywania napojów i przekąsek.
- Zastawa stołowa: To naczynia i sztućce do serwowania posiłków.
- Lampy grzewcze: Emitują promienie cieplne, służące do podgrzewania potraw.
- Meble cateringowe: Specjalnie zaprojektowane meble do użytku podczas imprez i bankietów.
- Wózki transportowe: Ułatwiają transport posiłków i napojów.
- Termosy transportowe: Pozwalają zachować temperaturę przewożonej żywności.
- Pojemniki termoizolacyjne: Do transportu gotowych dań i utrzymywania ich w odpowiedniej temperaturze.